Zveme Vás tento víkend do našich restaurací na Svatomartinské hody. Od pátku 8.11. do neděle 10. 11. budeme podávat husí speciality.
Studený předkrm
Uzené husí prso se zázvoro-jablečným chutney, opečená bagetka - 69 Kč
Polévky
Silný husí vývar s masovým knedlíčkem a petrželovým svitkem - 50 Kč
Smetanová husí polévka se zeleninou a drůbky - 50 Kč
Teplý předkrm
Ragů z husí játry na portském víně s opečeným toastem - 73 Kč
Hlavní chody
Pečené husí stehýnko, bílé a červené zelí, karlovarský knedlík - 198 Kč
Husí roláda s nádivkou z jater, servírovaná na staročeském šouletu - 177 Kč
Husí prsíčko připravované moderní šetrnou úpravou, bramborovo-dýňové pyré - 184 Kč
Špalíček z husího stehna s kysaným zelím, šťouchaný brambor s cibulí a špekem - 182 Kč
Salát
Salátek z červené řepy doplněný variací rajčat a zakysanou smetanou - 54 Kč
Moučník
Perníkový řez s povidly - 48 Kč
Crème Brûlée - 62 Kč
V nabídce najdete také mladá Svatomartinská vína.
Pro rezervaci místa v restauraci HOTELU HEIPARK volejte 597 070 410 nebo pište na hotel@heipark.cz.